For Honor bude závislý od internetu

     For Honor predstavuje nové video, kde sa vyvojári snažia priblížiť hráčom reálny boj. Obsahuje zábery z hry, hlavne sa ale zameriava na ideály kreatívneho riaditeľa tohto titulu Jasona VandenBerghe, ktorý nám aj jemne priblíži ovládanie For Honor na gamepadoch.

 

Video tuhttps://youtu.be/Z22bP0uDi2U

 
 
Jason VandenBerghe nám na začiatku videa vysvetlí, čo chce dosiahnuť. Vraví o tom, že boj vníma ako druh umenia a chce dosiahnuť, aby sa hráč vžil do svojej postavy, mal pocit, akoby sám držal meč (alebo sekeru, alebo katanu) a stál uprostred bojového poľa.
 
Ďalej rozpráva o výbere postáv. Nechce, aby si hráči vyberali frakciu, ktorá sa im proste páči, ale tú, s ktorou sú vnútorne stotožnení. Podľa toho, či majú radi slobodu a objavovanie ako vikingovia, či si vážia česť ako samurajovia, alebo kultúru ako rytieri.
 
V ďalšej časti videa nám VandenBerghe priblíži ovládanie. Sústredí sa pritom na gamepady. Ľavú analógovú páčku budeme používať na pohyb, pravú na otáčanie kamery. Avšak pri súboji kameru zablokujeme na nepriateľovi a pravá analógová páčka začne určovať smer úderu, podobne ako v Mount & Blade, alebo War of the Roses.

 

 

Viac informacií ohľadom pripravovaného titulu For Honor od ubisoftu nájdete na stránke: https://www.ubisoft.com/en-US/game/for-honor

 

 

 

 

 


 

 
 
 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI